StamPodCast 101 We hebben een winnaar!!

Welkom allemaal bij aflevering 101 van de StamPodCast, we hebben een winnaar, een aantal onzin momenten, reacties van luisteraars, deel 3 en 4 van “De Eeuwig Bloeiende Brandnetel” het hoorspel van podcaster Robin aka Vrolijke Vin, de of het onzin verhaaltje van Chica, vergiftigd kippenvlees, homo pinguins en de winnaar van de felbegeerde “StamPodCast Award” van déze aflevering en natuurlijk draaien we lekkere podsafe muziek.

Veel plezier.

Nenna Yvonne “Some Girls & Never die” (Aries 4Rce BeatZ) Jamendo

Dave Cirino “Spaceman Power”   CyberPR

MonAnnLisa Wilde “F.U.C.Kill Me”   CyberPR

Wandering Monks “Focus & Purpose   CyberPR

Singing Melody “Colide”   CyberPR

Ten Year Vamp “Got 2 Me”   CyberPR

Bedankt allemaal voor het luisteren we hopen dat je het leuk vond. Vond je het leuk? Vertel het een vriend(in) zodat we langzaam aan een leuk clubje luisteraars kunnen opbouwen.
Ideeen, feedback en ander commentaar of heb je een leuk idee voor de show, vertel het ons, stuur een mailtje naar Rob @ stampodcast(at)gmail.com of naar Chica @ chica(at)tjakkes.nl of laat een commentaar achter hier onder aan deze post!!
Een audio commentaar is ook leuk natuurlijk, die draaien we dan in de eerst volgende aflevering.

Vergeten te vertellen in de podcast, er staat een leuk artikel op PodRoddels over aflevering 100!!

Stemmen!!
De StamPodCast is genomineerd voor beste personality podcast bij de European Podcast Award.
Je kunt nu niet meer stemmen, we willen iedereen die gestemd heeft bedanken en we houden je op de hoogte!! Zodra wij iets horen weet jij ‘t ook… Tot de volgende …

Chica & Rob

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Responses to “StamPodCast 101 We hebben een winnaar!!”

 1. Robin Says:
  December 3rd, 2011 at 13:36

  Hoi vrienden van de Stampodcast!
  Ik heb net de aflevering gedownload en geluisterd: en kijk daar… mijn hele werkkamer is plots opgeruimd! Met jullie show op gaat de tijd heel snel voorbij. Bedankt voor de arbeidsvitaminen!
  Ik hoop dat ik deze reactie niet al te lang ga maken want ik heb weer heel veel te zeggen. Ik blijf een podcaster. Ha ha. 😛
  Om te beginnen was ik het voor het eerst (van de twee keer) NIET eens met de uitreiking van de Stampodcast Award. Ik vond het geen ‘slechte’ keuze, maar zelf had ik ‘m naar Wandering Monks laten gaan, als ik tussen die twee had moeten kiezen. Sterker nog, van alle liedjes vond ik eigenlijk Singing Melody met Collide het meest geniale nummer. Ik houd namelijk niet heel erg van reggea, maar dat nummer vond ik gewoonweg meesterlijk! Maar ja, dat is natuurlijk een kwestie van smaak, en daar kan je lekker over discussieren. Niet naar mij luisteren hoor! 😛
  Ik moet trouwens zeggen dat de Stampodcast Award heel goed werkt om de spanning er in te houden, ik merk namelijk dat ik aandachtiger naar de muziek luister en graag de show helemaal afluister om te weten wie jullie kiezen. Ha ha.
  Ik had kunnen weten dat het gedicht van Chica over een blad aan de boom ging, het heeft natuurlijk helemaal geen zin om te zeggen dat ik daar wel aan gedacht had, maar het was wel zo hoor! Had ik het maar moeten insturen.
  Ik ben erg benieuwd wie de prijs voor Beste Personality Podcast in de wacht gaat slepen. Ik voel me gevleid dat jullie denken dat ik er mee vandoor zal gaan, maar ik weet niet zeker of ik dat wel zou verdienen. Ik vind mezelf namelijk niet echt een personality, meer een soort van knutselaar. David Brussee is wél een beetje een personality (misschien zelfs wel een karikatuur :P) maar hij heeft ‘m al een keer gewonnen, dus een tweede keer moeten we echt zien te saboteren (ik heb zitten denken aan een aanslag of een ontvoering, maar kan er nog niks over zeggen).
  Naar mijn persoonlijke mening maken jullie dé ideale podcast voor een Award, want naast de hele goeie muziek zijn jullie (zonder te slijmen) hele vermakelijke en authentieke mensen. Hopenlijk blijven jullie ook zo, als jullie de Award zouden winnen, dat je niet naast je schoenen gaat lopen zeg maar, Chica. En dat Rob arrogant wordt en ruzie gaat maken met de collega’s van het circus omdat hij alleen nog maar bij Cirque du Soleil wil werken. Ha ha. Zit ie heel de dag te blowen in z’n Limo. 😛

  Ik zal mijn bericht niet langer maken. Blijf zo door gaan, ik kijk uit naar de volgende!
  Leve de Stampodcast! En houd er lekker veel nieuwtjes over koeien, kippen en andere polderdieren in zitten. Past goed bij de titel van de podcast.
  Groetjes, met handjes en voetjes,
  Robin.

  P.s.: Bedankt voor de waarschuwing over de kip. Ik wist wel dat er troep in zat (antibiotica en dingen) maar dit maakt het toch nog wel een stukje duidelijker. Ik vind dat ze bij het tv-programma de Keuringsdienst van Waarde (ik weet niet of jullie het kennen, daarin onderzoeken ze voedingsmiddelen) wel eens wat meer van zulke harde zaken mogen aanpakken, ze hebben daar ook al eens laten zien dat er echte ijzerdeeltjes in de cornflakes zitten. :O Zodat ze op het pak kunnen zetten dat er ‘ijzer’ in zit! – Snap jij het?!
  En als ze toch bezig zijn mogen ze de vaccins ook aanpakken, want dat zijn soms echt ontzettend enge dingen. Dat met de Varkensgriep is echte en wereldwijd schandaal geweest. Die toen-minister van Volksgezondheid heeft gewoon dealtjes gesloten met grote farmaceutische bedrijven. En de World Health Organisation heeft de definitie van wat een pandemie is (want daarom hebben moesten we ons inenten, omdat er een ‘pandemie’ heerste) veranderd. De drempel ligt nu zo laag dat élke griepgolf die je -elk jaar, niks aan de hand- in het najaar hebt een pandemie kan worden genoemd. Gewoon zodat ze konden zeggen, ‘je moet je vaccineren want er heerst een pandemie’. Snap jij het?! En die minister die ons allemaal heeft aangeraden moeders en kinderen te vaccineren is vlak nadat hij ‘zijn missie’ voltooid heeft iets anders gaan doen. Weg minister. Stelletje maffioso. 😛
  Maar goed, zijn jullie veel gevaccineerd eigenlijk?
  Groetjes,
  Robin.

 2. Robin Says:
  December 3rd, 2011 at 13:38

  Shit zeg, die was echt veel te lang!

Leave a Reply