StamPodCast 100!! Hoeraaaa!!

Aflevering 100 van de StamPodCast, dat leverde toch wel enige spanning op van te voren want dat moet dan wel iets speciaals worden. Wat moesten we allemaal gaan doen dan?
Nou het is een super aflevering geworden met helaas toch weer een technisch probleempje, maar opgelost, hoor je helemaal niks van. We starten in deze aflevering met de eerste 2 episodes van “De Eeuwig Bloeiende Brandnetel” het hoorspel van podcaster Robin aka Vrolijke Vin, we hebben ook weer veel te kletsen over o.a. nodig moeten plassen op de fiets, Berlusconi, diabetes, jonge rechters, Chica leest uit eigen werk, natuurlijk een klinkklaar onzin moment, feest toeters en er is een prijs te winnen.
We hebben iets minder muziek dan je gewent bent, maar wat voor muziek!!
Bij wijze van uitzondering laten we je vijf Mashups horen van vier Meester Mashers.

Veel plezier..

We beginnen met de winnaar van de “StamPodCast Award” uit de vorige aflevering: Ethan Hanson “Say What You Say”   CyberPR

Dj Schmolli “Cruelly Good Summer Feeling” en  “Rebel Mother Down”

DJ Earworm “Party On the Floor”

Wax Audio “Sad But Superstitious”

Fissunix & Colatron “Moonlicht Sonata Mashed”

Bedankt allemaal voor het luisteren we hopen dat je het leuk vond. Vond je het leuk?  Vertel het een vriend(in) zodat we langzaam aan een leuk clubje luisteraars kunnen opbouwen.
Ideeen, feedback en ander commentaar of heb je een leuk idee voor de show, vertel het ons, stuur een mailtje naar stampodcast(at)gmail.com of laat een commentaar achter hier onder aan deze post!!

Vergeet ook niet mee te doen met de prijsvraag, wie of wat is de ik figuur in Chica’s gedicht? Mailtje sturen! Het eerste goede antwoord wint iets tastbaars.

Op naar de volgende 100

Chica en Rob

Stemmen!!
Je kunt nog steeds stemmen en dat kan zelfs elke dag dus vergeet niet op de stampodcast te stemmen bij de “European PodCast Award” hier is nog even een link naar waar je kunt stemmen, alvast bedankt en we houden je op de hoogte!!

Tags: , , ,

2 Responses to “StamPodCast 100!! Hoeraaaa!!”

 1. nel zwart Says:
  November 21st, 2011 at 13:33

  nou hij was leuk !!!!!!!!! je gedicht ook en ik denk dat het een blad is?Van een boom ofzo? ben benieuwd of het inderdaad echt leuk wordt met het hoorspel (want dat zegt robin)nou en dan op naar de volgende tig aantal in ieder geval hebben jullie het heel erg naar het zin zo te horen en dat is grappig om te beluisteren.GA ZO DOOR mooie muziek trouwens!!!!!!!!!!!!
  dag lieverds xxx nel

 2. Robin Says:
  November 27th, 2011 at 16:35

  Hoi Rob en Chica,
  ik heb me weer uitstekend vermaakt met de Stampodcast. Ik moest erg lachen om het verhaal van Chica in de MacDonalds. En ik vond haar gedicht ook erg mooi, en ik ga een gokje wagen om te raden waar het over gaat.
  Ook wil ik nog even een complimentje kwijt wat de muziek betreft. Ik vind Superstitious namelijk een geweldig nummer, maar de mashup die jullie draaiden van Wax Audio (“Sad But Superstitious”) die was zo waar nóg beter dan het origineel. Wat een heerlijke plaat zeg! – Goeie keuze Rob!
  Tot slot wil ik nog even zeggen dat je het probleempje met de muziek heel goed had opgelost, want ik heb helemaal niks gemerkt.
  Kijk uit naar de volgende. Echt waar.
  Groetjes,
  Robin.
  P.s.: het is erg leuk om het hoorspel terug te horen in jullie podcast, het lijkt bijna alsof het dan net weer een beetje anders klinkt, een ander invalshoek, als je begrijpt wat ik bedeol. Vanaf deel 3 wordt het pas écht leuk trouwens, Chica! 😉

Leave a Reply