StamPodCast #108 “Dag van de Aarde”

Hallo bezoeker, luisteraar en fan van de StamPodCast..

Er is iets fout gegaan bij het updaten van m’n WordPress page hier bij de StamPodCast ik ben druk bezig dit weer in orde te krijgen.

De afleveringen 095 t/m 108 staan er weer op na een heleboel copy/paste  gedoe, ik heb zoveel mogelijk ook de reacties er weer onder gezet.
Ik ga er nog even over nadenken of ik de afleveringen 001 t/m 094 er ook in z’n geheel er weer op zal zetten of dat ik alleen linkjes naar de mp3tjes doe

Hoi en welkom bij aflevering 108 van de StamPodCast

Het is “De dag van de Aarde” vandaag en daar hebben we alles een beetje aan aangepast, we hebben lekkere podsafe muziek natuurlijk, Chica leest ook weer een hoofdstuk uit “Het Juweel Onder De Appelboom”, we hebben het over plofkippen, bont, “Eldorica” het boek van Jurriaan Andriessen, Eat2be, het voorjaars concert, een kort onzin moment hoe je sexy een klapstoel uitklapt, en de nieuwe winnaar van de “StamPodCast Award”

Veel plezier!!

Erik de Ruijter “Don Quichote”  Facebook Hyves Youtube

Stem op “Don Quichote”

Green Tea “Indigenous”   CyberPR Facebook

Kim Edwards “Oceans”   CyberPR Facebook

Bakelite 78 “What The Moon Has Done”   CyberPR Facebook

Wandering Monks “Toxic Pollutants”   CyberPR Facebook

Eat2Be voor lekker biologisch snacken, met gratis wifi

Als je geinteresseerd bent in “Eldorica” van Jurriaan Andriessen zijn hier 2 linkjes voor een 2e hands exemplaar
Link 1
Link 2

Bedankt allemaal weer voor het downloaden en luisteren we hopen natuurlijk weer dat je het leuk vond.
Vond je het leuk?  Vertel het minstens één vriend(in) zodat we langzaam aan een leuk clubje luisteraars kunnen opbouwen.
Dank ook aan alle artiesten voor hun medewerking en niet te vergeten dank aan CyberPR , Erik Gordebeke a.k.a. DJ Ergo en Erik de Ruijter.
Je kunt nog steeds je ideeën, feedback en ander commentaar bij ons kwijt, stuur een mailtje naar Rob @ stampodcast(at)gmail.com of naar Chica @ chicatjakkes(at)gmail.com of laat een commentaar achter hier onder aan deze post!! We hebben ze gemist de commentaren op de site!!
Of maak een audio commentaar,  iedereen met een mobiele telefoon kan zoiets opnemen tegenwoordig en dat hoeft geen super kwaliteit te zijn (mag wel) als het maar te verstaan is, mail het naar ons en maak je geen zorgen over het formaat, wij zetten het wel om naar een mp3tje en dan draaien we die in de eerst volgende aflevering.

Kijk ook even op de site van “Echte Mannen Lullen Niet” de nieuwe Nederlandse podcast, 2 keer per week een kwartiertje “Mannen praat” ook met vrouwen!! Ook op Facebook
Luister ook eens naar “LevelUpRadio” een leuke Nederlandse podcast over Games, Gadgets en Films, ook op Facebook

Tot de volgende StamPodCast,

Chica en Rob.

Tags: , , , , , , , , , ,

4 Responses to “StamPodCast #108 “Dag van de Aarde””

 1. Kim Edwards Says:
  April 16th, 2012 at 16:20

  Thank you so much for featuring “Oceans” in your podcast! 🙂 I appreciate it!

 2. piet romeling Says:
  April 24th, 2012 at 20:49

  he Rob en Chica.

  Wederom een heerlijke stampod, mooie muziek, Green tea was ook mjn keuze. Bij het verhaal van Chica kreeg ik zin om een mooie boom op te zoeken en daarin een lekker stuk appelgebak te nuttigen, waar het niet, dat de regen met bakken uit de hemel valt en ik hoop vooral op mensen die bontjassen en bontkragen dragen.
  Ga zo door, jullie samenwerking wordt per podcast beter.

  groetjes ook aan Gerda

 3. Katie-TeamCyberPR Says:
  June 28th, 2012 at 23:22

  This is Katie from the Cyber PR® Team, and I just wanted to thank you for supporting our artists Kim Edwards and Bakelite 78 on this blog post!

  Thanks! 🙂

 4. Daan Says:
  January 31st, 2017 at 16:46

  Rob & Chica,

  Leuke post! Ik merk wel net dat de links naar Eldorica niet allebei werken. Hier is nog een andere link met een lijst van boekenwinkels die het boek ook te koop hebben: https://www.boekspeurder.com/isbn/9789027424846

  Thanks”
  Daan

Leave a Reply